воскресенье, 17 декабря 2017 г.

Модуль 3. Рефлексія

Модуль 3. Рефлексія
Цей модуль допоміг мені з’ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення основних запитань проекту, а саме, як можна ефективно використовувати комунікації та співробітництво для покращення процесу навчання учнів та оцінювання.
Виходячи з вимог стандартів та навчальних програм я дібрала назву теми проекту і з'ясувала, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення  основних запитань проекту,а саме: постановка ключового запитання не повинна вимагати однозначної відповіді, а спрямована на розвиток аналітичного мислення учнів, пошуки варіантів вирішення поставленої  проблеми; змістові запитання вимагають конкретної відповіді і є складовими у вирішенні тематичного  запитання; тематичні  запитання повинні зорієнтувати учнів на сфері пошуку відповіді, що вимагає ключове запитання, показати можливості вирішення масштабної проблеми. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Модуль 10. Рефлексія

Модуль 10. Рефлексія Цей модуль допоміг мені з’ясувати мою роль фасилітатора в навчанні учнів за методом проектів, а саме:  виступаючи у...